Víkend péče o sebe sama v krásném prostředí probouzející se přírody Moravského Krasu

zveřejněno 4. 3. 2013

Víkend je určený ženám-matkám, ženám na mateřské či na rodičovské dovolené. Během víkendu vás čeká tvůrčí sebezkušenostní program, kde si budete moci vyzkoušet pozitivní vliv různých druhů umění.

(tisková zpráva)

*výtvarno *tanec *hudba *relaxace *film *dramatično

V rámci neziskového projektu „Na víkend bezdětná“ se uskuteční jeho poslední část - víkend plný péče o sebe sama, sebepoznání, relaxace a seberozvoje a sdílení.

O co jde

Naučíte se tu techniky, které můžete praktikovat i doma a to jak samy tak i se svými dětmi. Aktivity, se kterými se během víkendu setkáte, vycházejí z technik arteterapie, muzikoterapie, taneční a pohybové terapie, dramaterapie či filmové terapie.

Kdy to bude

Víkendový program pro ženy se uskuteční v termínu od 8. do 10. března 2013 v prostředí krásné přírody Moravského krasu, blízko Adamova či Býčí skály. Ubytování je zajištěno v objektu Švýcárna, jedná se o ekologické volnočasové centrum vybudované z bývalého hutního hostince a železitých lázní. Lokalita je z Brna snadno dostupná autobusem v rámci integrovaného dopravního systému jihomoravského kraje (IDS JMK). Stravování během víkendu bude zajištěno 5x denně a bude převážně vegetariánské povahy.

Podrobnosti

Cena pro jednu osobu na celý víkend činí pouze 600,- Kč.

Projekt Na víkend bezdětná je podpořený grantem Nadace O2, proto je cena tak nízká.

Více informací o projektu a přihlášky najdete na www.navikendbezdetna.blogspot.cz či na Facebooku Na víkend bezdětná.

Zbývají poslední volná místa.

 

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál